E-Book Percuma: "Network Marketing Dipermudahkan: 6 Soalan Paling Kerap Ditanya Mengenai MLM" oleh Tim Sales, seorang Otai dan Leader hebat di dunia dalam Network Marketing - Versi Bahasa Malaysia

Sebuah E-Book yang WAJIB DIMILIKI oleh mereka yang terlibat di dalam dunia pemasaran khususnya bisnes berasas rangkaian seperti Network Marketing, MLM atau Direct Selling dengan bahasa paling mudah untuk difahami orangramai! 

Masukkan Nama dan Alamat Emel Anda

Emel anda di jamin 100% selamat dan terjamin.


Bijak Wang Planner

EBook ini diterjemah ke dalam versi Bahasa Malaysia oleh Bijak Wang Planner (BWP), Rakan Bisnes dan Rakan Kewangan Anda! Bijak Wang Planner merupakan pelopor kepada Model BijakWang 8P yang mengandungi Lapan Pelan Pengurusan Kewangan Peribadi lengkap merangkumi pelan-pelan Pendapatan (P1), Penyimpanan (P2), Perbelanjaan (P3), Pengurusan Hutang (P4), Pelaburan (P5), Perlindungan (P6), Penyucian (P7) dan Pewarisan (P8). BWP menggunakan konsep dan pendekatan yang jauh berbeza dari bentuk pengurusan kewangan peribadi yang biasa-biasa kepada kaedah yang lebih bijak dan terkini dengan matlamat untuk mencapai Kebebasan Kewangan Sepanjang Hayat dengan cara yang lebih Mudah, Pantas dan Bijak!

© 2020 Bijak Wang Planner. Hakcipta Terpelihara.

>